Styling op locatie

Styling op locatie met woondecoratie is een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan een woon of bedrijf ruimte. Als u zelf niet de kennis of vaardigheden hebt om dit te doen, dan kunt u ervoor kiezen om dit uit te laten voeren door "O zo sfeervol".

Allereerst zal het bedrijf in overleg met u bepalen welke sfeer u wilt creëren en wat de functie van de ruimte is. Hierbij kun je denken aan een romantische sfeer voor de slaapkamer, een gezellige sfeer voor de woonkamer of een zakelijke sfeer voor een kantoorruimte.

Als alles besproken en op voorraad is kan O zo sfeervol de styling op locatie uitvoeren. Dit betekent dat alle woondecoraties op hun plek worden gezet en dat de ruimte wordt gestyled naar uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het plaatsen van vazen, kaarsen, kussens, plaids, of andere decoratieve elementen.

Het bedrijf zal ervoor zorgen dat alle woondecoraties goed op elkaar zijn afgestemd en dat de gewenste sfeer in de ruimte wordt gecreëerd. Als alles op zijn plek staat, zal het bedrijf nog een laatste ronde doen om te controleren of alles goed staat en er perfect uitziet. Eventuele kleine aanpassingen kunnen dan nog worden doorgevoerd.

Kortom, door styling op locatie met woondecoratie uit te laten voeren door het bedrijf "o zo sfeervol", kun je ervoor zorgen dat de gewenste sfeer in de ruimte wordt gecreëerd en dat alle woondecoraties goed op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor een O zo sfeervolle omgeving waar je optimaal van kunt genieten!

Heeft u vragen of wensen stuur dan gerust een mail naar petimara@ozosfeervol.nl of bel naar 06-43829248

Sfeervolle groet
Petimara 
O zo sfeervol